Mindenre van megoldás!
Ház
 

Raychem padlófűtés

 
Az elektromos padlófűtést ajánljuk, mert

A kényelemérzet mindenki számára nagyon fontos, különösen a saját otthonában. A Raychem intelligens padlófűtés rendszereivel átélheti azt leírhatatlan kényelmet és elégedettséget, ami a kellemes meleg padlóból árad. A fűtőkábelt közvetlenül a talajszint alá telepítjük, ez lehetővé teszi a helység gyors kifűtését. Az optimális hő eloszlásnak köszönhetően a megszokottnál 2C°-kal alacsonyabb hőmérsékletnél is kellemes a hőérzetünk. A hagyományos fűtési rendszereket használók részére is van jó hírünk. Elég, ha az intelligens padlófűtő rendszereinket kiegészítő fűtésként használja a nagyobb kényelem érdekében. Tavasszal vagy ősszel kikapcsolhatja az állandó fűtését, és melegen tarthatja a padlót, így téve kellemessé otthona hőmérsékletét.

 Nem elhanyagolható tény az sem, hogy az elektromos padlófűtés nyújtotta kényelem mellett a fűtési költségeinek jelentős részét is megtakaríthatja.

…és ami mindennél fontosabb: egészséges:
Az elektromos padlófűtés sajátossága, hogy kevésbé áramoltatja a levegőt, ezáltal kevesebb por keletkezik. További előnyökkel szolgál a fürdőszobában és nedves helységekben, ugyanis a nedves talajok a közvetlen hőforrás hatására gyorsabban száradnak, így csökkenthető a penészedés veszélye és az atkák elszaporodásának kockázata, az allergia kialakulása. A száraz padlót könnyebb tisztán tartani, mivel nem tapad rá por.

…és ami szintén nagyon fontos: biztonságos:
A háztartási és elektronikus berendezések jelentős egészségre káros elektromágneses teret hoznak létre. A Raychem termékeknél, szerkezetüknek köszönhetően elhanyagolható a mágneses sugárzás.

Egyszerű telepítés, ideális minden típusú burkolat alá
Az elektromos padlófűtés minden típusú burkolat alá telepíthető, legyen az akár márvány, kő, fa, laminált lapok, szőnyeg, PVC. Helytakarékos és az önszabályozó rendszer lehetővé teszi a bútorok tetszés szerinti elhelyezését. Lakásában, irodában, fürdőszobában a Raychem fűtési rendszerek a legjobb megoldásokat kínálják Önnek. 
 
A Raychem fűtőrendszerek szerelhetőek a már meglévő burkolatra is. Ezzel a megoldással elkerülhető a poros és zajos átalakítás, felújítás! A T2QuickNet fűtőháló mindössze 3mm vastag,aminek köszönhetően nem jelenthet gondot a talaj magasságának emelése. A T2Red &T2Reflecta rendszer is csak 13mm helyigénnyel rendelkezik.
Tájékozódjon szakképzett forgalmazóinknál, területi képviseleteknél, ahol szívesen állnak a rendelkezésére és legmegfelelőbb megoldást kínálják Önnek.

Háromszoros garancia
A minőség és a megbízhatóság alapján a Raychem fűtési rendszerekre a gyártó 12 év garanciát vállal. A Raychem fűtőkábelek ugyanis hosszú élettartamúak és a minőséget illetően világviszonylatban piacvezető szerepet töltenek be.

Padlófűtő rendszerek = kényelem és elégedettség = Raychem

 
részletes leírás
 

Raychem fagyvédelem

 
Miért védekezzünk a fagy és a hó ellen?

A részletekért kattintson ide

 
részletes leírás
 

Ipari megoldások

 
A Raychem fűtőkábelek ipari alkalmazásai területén kérjük forduljanak bizalommal a budapesti székhelyű VILLÉRT Zrt. vállalathoz, amelynek két évtizedes bőséges tapasztalata a Raychem fűtőkábelek ipari szegmensben való felhasználása terén a garancia arra, hogy az általuk kínált megoldások szakmai szempontból minden igényt ki tudnak elégíteni.
 
TONEX Plus s.r.o. Magyarországi fióktelepe
1025 Budapest, Zöldlomb u. 13.
tel.: 06 30 553 4780
Lunir.hu
0.98.8.30