Raychem a világban és Magyarországon

Ház
 

Referenciák

HWAT referenciák


A Raychem tervező csapata kemény munkájának köszönhetően már a Közel-Keleten is óriási sikereket ért el a legújabb és leghatékonyabb technológiák bevezetése terén. Ezek a sikerek leginkább a Raychem HWAT rendszer vonatkozásában mutatkoztak meg, amely a melegvíz hőntartására szolgál a maga egyszerű alkalmazásával és energiatakarékosságával. A HWAT rendszer alkalmazásakor ugyanis a víz áramoltatásához csupán egy csővezeték szükséges.

Fantasztikus példa erre a HWAT rendszer kiépítése a Hyatt Capital Gate5* luxushotelben. A Dubaji Capital Gate Tower a Guiness-rekordok könyvébe is bekerült, mint a világon az „emberi kéz által emelt legferdébb épület". 18°-os elhajlása négyszer nagyobb a híres Piza-i ferdetorony dőlési szögénél.

A Közel-Keleten a Hyatt Capital Gate luxushotelben kialakított HWAT rendszer az első olyan rendszer, ahol a hagyományos cirkulációs rendszert felváltja a modern technológiával kialakított fűtőkábeles HWAT rendszer. A munkálatokhoz szükséges ismeretek elsajátításához a kivitelezők részére a TTC Belgium specialistái nyújtottak szakszerű segítséget.


 
hírlevél
LETÖLTHETŐ referencialista
Raychem padlófűtés letöltés
Raychem fagyvédelem letöltés
 
garázs fűtés
Eresz fűtés
Fürdőszoba fűtés
Nappali fűtés
TONEX Plus s.r.o. Magyarországi fióktelepe
BITEP gyártelep 4-es kapu, Gábor Dénes körút
BUDAÖRS, Gyár utca 2.
tel.: 06 23 418268
Lunir.hu
0.97.8.24