Raychem a világban és Magyarországon

Ház
 

Referenciák

HWAT referenciák


A Raychem tervező csapata kemény munkájának köszönhetően már a Közel-Keleten is óriási sikereket ért el a legújabb és leghatékonyabb technológiák bevezetése terén. Ezek a sikerek leginkább a Raychem HWAT rendszer vonatkozásában mutatkoztak meg, amely a melegvíz hőntartására szolgál a maga egyszerű alkalmazásával és energiatakarékosságával. A HWAT rendszer alkalmazásakor ugyanis a víz áramoltatásához csupán egy csővezeték szükséges.

Fantasztikus példa erre a HWAT rendszer kiépítése a Hyatt Capital Gate5* luxushotelben. A Dubaji Capital Gate Tower a Guiness-rekordok könyvébe is bekerült, mint a világon az „emberi kéz által emelt legferdébb épület". 18°-os elhajlása négyszer nagyobb a híres Piza-i ferdetorony dőlési szögénél.

A Közel-Keleten a Hyatt Capital Gate luxushotelben kialakított HWAT rendszer az első olyan rendszer, ahol a hagyományos cirkulációs rendszert felváltja a modern technológiával kialakított fűtőkábeles HWAT rendszer. A munkálatokhoz szükséges ismeretek elsajátításához a kivitelezők részére a TTC Belgium specialistái nyújtottak szakszerű segítséget.


 
hírlevél
LETÖLTHETŐ referencialista
Raychem padlófűtés letöltés
Raychem fagyvédelem letöltés
 
garázs fűtés
Eresz fűtés
Fürdőszoba fűtés
Nappali fűtés
TONEX Plus s.r.o. Magyarországi fióktelepe
1025 Budapest, Zöldlomb u. 13.
tel.: 06 30 553 4780
Lunir.hu
0.98.8.30